Beperkingen

NIEUWS

We gaan er van uit dat U over de maatregelen heeft vernomen die op de persconferentie van afgelopen vrijdag 26 november bekend zijn gemaakt, ingaande zondag 28 november om 05:00 uur in de ochtend.

Voor De Halter betekent dit dat de locatie tussen 17.00 uur in de middag en 05:00 uur in de ochtend gesloten moet zijn vanaf zondag 28 november tot en met in ieder geval zaterdag 18 december. De openingstijden wijzigen zich niet, zodat de Halter pas vanaf 08:00 uur toegankelijk is. U kunt overdag gewoon sporten. We vragen U dan ook om uiterlijk om 17.00 uur de locatie verlaten te hebben. We hebben de mankracht niet om dat te controleren en vertrouwen erop dat U er zich aan zult houden. De toegang via de tag zal vanaf 17:00 in de middag tot 08:00 uur in de ochtend geblokkeerd worden in deze periode.

Voor de groepslessen zoals sambo, worstelen of conditietraining neemt U het beste contact op met de desbetreffende trainer. We kunnen alvast mededelen dat de sambo lessen vanaf 4 december en de komende drie weken daarna verplaatst worden naar de zaterdagochtend.

We hopen dat deze beperkende maatregelen van zeer beperkte duur zal zijn en verwachten uw begrip en medewerking hiervoor.

Je kunt verdere informatie op de site van de Rijksoverheid lezen.