Coronatoegangsbewijs

NIEUWS

Wij gaan ervan uit dat jullie de persconferentie hebben gevolgd van afgelopen dinsdag 2 november. Concreet betekent dat voor De Halter dat wij iedere sporter moeten controleren op het coronatoegangsbewijs om binnen te kunnen komen.

De Halter heeft zeer beperkte controle-capaciteit om volwassen sporters te controleren. De Halter is daarom beperkt geopend om te kunnen controleren, in ieder geval tijdens de groepslessen conditietraining (maandag- en vrijdagavond), worstelen (donderdag- en vrijdagavond) en sambo (dinsdagavond). Op deze tijden controleren we begeleiders en sporters op toegang tot het gebouw. Op de dinsdagmiddagen (onderhoudsploeg) en woensdagavonden zijn er vrijwilligers aanwezig die ook kunnen controleren.

Samenvattend de openingstijden, de tijden zijn bij benadering, waarop we het coronatoegangsbewijs kunnen controleren:

Maandag: 19:00-20:30 uur
Dinsdag: 12:00-15:00 en 18:30-21:00 uur
Woensdag 18:30-21:00 uur
Donderdag 18:30-21:00 uur
Vrijdag 18:30-21:00 uur
Zaterdag: niet mogelijk
Zondag: niet mogelijk

Je kunt verdere informatie op de site van de Rijksoverheid lezen.