Weight plate Workout

MEDEDELINGNIEUWSAGENDA

Op zaterdag 23 oktober 2021 om 11:00 uur organiseert de Halter vóór haar clubgebouw de 2e openbare Weight Plate Workout voor deelnemers vanaf 14 jaar. De kosten bedragen €3 voor niet-leden en is gratis voor leden van de Halter.

Wat is het?

Een weight plate oftewel een halterschijf is een plat, zwaar voorwerp, meestal van gietijzer, dat wordt gebruikt in combinatie met barbells of dumbbells om een stang met een gewenst totaalgewicht te produceren voor lichamelijke oefening.

De halterschijven kunnen gaten hebben om ze gemakkelijk te kunnen dragen (de zogenaamde "grip plates") of vaste schijven zijn (vooral die welke voor wedstrijden worden gebruikt). Niet-wedstrijd platen hebben vaak variabele diameters en breedtes, met zwaardere platen over het algemeen groter in diameter, dikte, of beide.

Workout

De workout zelf bestaat uit oefeningen waarbij de meeste spieren van je lichaam worden getraind. Er zijn vele variaties mogelijk. Onze trainer zal onder deskundige begeleiding een selectie maken om je daarmee kennis te laten maken.

De workout vindt plaats in een veilige omgeving op het grasveld vóór het clubgebouw van De Halter!

Aanmelden

Aanmelden kan bij voorkeur via email voor vrijdag 22 oktobber 2021.

Vermeld in het email bericht:
  1. wie je bent

  2. met hoeveel personen je komt en

  3. of je lid bent

Of kom gewoon langs om mee te doen: Z.A.C. de Halter, Sportpark Poelenburg, Poelenburg 468, 1504 NW Zaandam.