SponsorKliks

Door via SponsorKliks een bestelling te doen in de aangesloten webwinkels, kun je een financiële bijdrage leveren aan De Halter, zonder dat het je een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en De Halter ontvangt geld in de clubkas.
Diverse webwinkels zijn aangesloten zoals Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando etc. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar De Halter, en nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je voortaan ook De Halter GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van De Halter. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw sponsordoel hier direct van!

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Klik op onderstaande button en je wordt geleid naar de pagina van SponsorKliks, hier kun je je webwinkel uitkiezen en gaan winkelen!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Een reactie

  1. Pingback: Steun de Halter met Sponsorkliks - De Halter Zaandam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.