We zijn weer open !

Vanaf afgelopen maandag kunnen we weer trainen bij de Halter. Er zijn wel, i.v.m. corona, nieuwe regels waarvan kennis genomen moet worden bij de ingang van het pand. Zo moet men bijvoorbeeld de handen wassen/ontsmetten, 1,5 m afstand houden, behalve bij de contactsport en is het gebruik van een handdoek verplicht.

Veel sportplezier!

Mededeling van het bestuur

Helaas moet het bestuur van de club mededelen dat de vereniging niet open zal gaan per 01-07-2020. Het is niet mogelijk om te voldoen aan de door de overheid gestelde ventilatie eisen. Er is inmiddels opdracht gegeven aan een installateur om op korte termijn de benodigde ventilatie te installeren. Het bestuur begrijpt dat het teleurstellend is voor de leden, maar ieders veiligheid gaat boven alles.De verwachting is dat de werkzaamheden toch wel enkele weken in beslag zullen nemen. Nadere informatie (aan de leden) volgt zo spoedig mogelijk per brief.

 

Coronavirus maatregelen

Helaas zijn we genoodzaakt om het clubgebouw nog langer gesloten te houden voor trainingen. Zodra de overheid verenigingen toestemming geeft om hun activiteiten weer te hervatten, zullen we weer van start gaan.

Gesloten vanwege Corona virus

Vandaag heeft het kabinet aanvullende maatregelen bekend gemaakt ter bestrijding van het corona virus. Vanaf vanavond 18 uur tot en met (in elk geval) maandag 6 april 22.00 uur is ook het pand van onze vereniging gesloten. Zowel voor groepstrainingen als individueel gebruik. De toegangs tag werkt dus sinds vandaag 18.00 niet meer.

Verhoging contributie

Verhoging contributie

In verband met de verhoging van de energiekosten is er afgesproken dat de contributie voor algemene leden en senioren met € 1,- verhoogd wordt per kwartaal.

Nieuwe contributie:
Algemene leden € 8,00 per kwartaal
Senioren € 35,00 per kwartaal

Secretaris gezocht!

Vacature voor de functie van secretaris

Ben Maas zal de komende algemene ledenvergadering aftreden als secretaris, daarom zijn wij op zoek naar iemand die deze taak wil vervullen. De werkzaamheden zijn o.a. bijhouden mail, correspondentieadres, aanleveren van info voor de website, aanspreekpunt van de vereniging en meehelpen bij activiteiten.

Dus daarom hierbij onze oproep:  wie wil onze nieuwe secretaris worden?
Aanmelden kan per telefoon, email of gewoon bij Marina, Eric, Carel of Alexander.

Paasbingo

Zaterdag 13 april  is er weer een Bingo in ons clubgebouw.

Aanvang 20.00
Kosten € 5,00
alleen voor leden, donateurs, adverteerders en introducees