Haltergrepen

klik op deze link om de Haltergrepen in PDF te lezen: 2e Haltergrepen van 2019

 

Je leest de 2e Haltergrepen van 2019

Wist je dat…

….Ben Maas helaas gaat stoppen als secretaris en dat er een vacature is voor de functie van secretaris in ons bestuur?

 

Mededeling:

Vrijdag 12 april is de algemene ledenvergadering bij de Halter. De vergadering begint om 20.30 uur. Er worden belangrijke punten besproken die ons allen aan gaan, dus hoe meer leden komen, hoe beter.

 

De gezicht van de vereniging

 

Carel Winter, trainer

Carell Winter 

Wanneer ben je lid geworden van de Halter?

Ongeveer in 1988. Na de brand ben ik even weggeweest, maar sinds we op deze locatie zitten ben ik weer lid geworden.

Hoe heb je de vereniging leren kennen?

Via de krant, daar stonden de uitslagen van de worstelwedstrijden in en toen ben ik een keer gaan kijken. Ik heb toen Jan Augustin leren kennen en ben lid geworden.

Wat heb je gedaan bij de vereniging?

Ik ben begonnen met worstelen en heb wedstrijden gedaan. Ook nog een tijdje bij Hercules geworsteld, maar ben toch weer bij de Halter gekomen. Sinds ongeveer 10 jaar ben ik worsteltrainer en nu ook sambotrainer. Eerst heb ik de jeugd getraind en later de senioren. Ook maak ik deel uit van het bestuur.

Heb je nog andere hobby’s?

Krachttraining, eigenlijk is sport mijn grote hobby.

Heb je een wens?

Dat we nog lang mogen trainen en dat de vereniging nog lang blijft bestaan.

 

Worstelen/sambo

Op 17 maart heeft Karsten Kaaijmolen meegedaan aan het Gerd Gerlach herinneringstoernooi bij Germania 1888 in Duitsland. Hij is daar eerste geworden in de klasse vrije stijl jeugd C (tot 39 kg) Super gedaan Karsten!!!

 

Activiteiten bij de Halter:

De algemene ledenvergadering zal op vrijdag 12 april plaatsvinden.

Op zaterdag 13 april zal er weer een bingo georganiseerd worden, een echte paasbingo!

Hou het infobord in de sportzaal in de gaten voor verdere informatie.

 

Vacature voor de functie van secretaris

Ben Maas zal de komende algemene ledenvergadering aftreden als secretaris, daarom zijn wij op zoek naar iemand die deze taak wil vervullen. De werkzaamheden zijn o.a. bijhouden mail, correspondentieadres, aanleveren van info voor de website, aanspreekpunt van de vereniging en meehelpen bij activiteiten.

We bedanken Ben enorm voor zijn inzet voor de vereniging en zullen zijn bijdrage in het bestuur missen.

 

Beste leden,

Na meer dan 10 jaar voor de Halter te hebben “gewerkt” is de tijd nu gekomen om het Secretariaat stokje neer te leggen en over te geven. Mijn werk voor Homburg en de diverse webwinkels wordt steeds drukker en daarnaast kost mijn hobby, weekeindjes, weekjes en maandjes weg met onze buscamper ook steeds meer tijd ;). Geweldig natuurlijk, echter hierdoor ben ik steeds minder betrokken bij onze club en kan ik er niet de tijd aan spenderen die wel zou moeten, vind ik.

Het is niet zo dat het secretariaat heeeel veel werk is, maar je moet er wel mee bezig zijn. En je maakt deel uit van het bestuur, en dat is leuk, je denkt mede na over beleid en toekomst en dat kan je dan ook realiseren. Het verlenen van hand en span diensten aan allerlei zaken hoort er natuurlijk bij en dat geeft veel contacten met mede Halter leden! Natuurlijk blijf ik gewoon lid en kom gewoon binnen waaien, mits in het land :). Een Halter lid ben je eigenlijk voor het leven. Dus daarom hierbij onze oproep:  wie wil onze nieuwe secretaris worden? Aanmelden kan per telefoon, email of gewoon mij, Marina, Eric, Carel of Alexander aanspreken.

met sportieve groet,

Ben Maas

 

 

Onderstaand staan de vorige uitgaven van Haltergrepen:

 

Een reactie

  1. Pingback: Digitale Haltergrepen - De Halter Zaandam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>