Haltergrepen

klik op deze link om de Haltergrepen in PDF te lezen: Haltergrepen 1e kwartaal 2018

Je leest de 1e Haltergrepen van 2018

Wij wensen iedereen een goed, gezond

en sportief 2018!

 

Nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsreceptie zal plaatsvinden op zondag 14 januari van 14.00 tot 17.00 uur met een hapje en een drankje wil het bestuur iedereen uitnodigen om op het nieuwe jaar te komen proosten.

 

Wist je dat…

…Jurgen Kaaijmolen een sportopleiding doet en      daarom stage loopt bij Carel en Richard?

…iedereen, die een leuk idee heeft voor een   activiteit, dit door kan geven aan Carola van de feestcommissie?

…er weer een aantal jeugdleden bij zijn gekomen die op de vrijdagavond worstelen?

 

Het gezicht van de vereniging

Alexander van Maanen, bestuurslid

Foto Alexander

 

Wanneer ben je lid geworden van de Halter?

Ik ben al lid vanaf ongeveer mijn zesde jaar, ongeveer sinds 1977.

Hoe heb je de vereniging leren kennen?

Via mijn vader, die is al heel lang trainer bij de Halter.

Wat heb je gedaan bij de vereniging?

In het begin heb ik geworsteld, tot een jaar of 18. Daarna heb ik een tijd niets gedaan, maar ben wel lid gebleven. Toen mijn kinderen klein waren ben ik weer bij de verenging betrokken geraakt, omdat mijn beide jongens gingen worstelen. Sinds de Halter in dit clubgebouw zit ben ik langzamerhand de techniek gaan doen. Sinds 2015 zit ik in het bestuur (technische zaken) en houd ik mij ook bezig met mede organiseren van activiteiten.

Heb je nog andere hobby’s?

De Halter is mijn hobby.

Heb je een wens?

Ik zou wel heel erg rijk willen worden.

 

Activiteiten bij de Halter:

Op 20 april 2018 zal de algemene ledenvergadering plaatsvinden. Andere activiteiten waar de datum nog niet van bekend is zijn: bingo, slaapfeest jeugd en Klaverjassen/spelletjesavond.

 

Sambo

Helaas zullen de sambo-kernploegtrainingen niet meer bij de Halter plaatsvinden. Er is een vaste trainingslocatie gevonden in Zwolle. Vanwege de vele deelnemers was het niet meer veilig om in kleine sportzalen te trainen. Er wordt nu in een sporthal getraind.

 

Klaverjassen

Foto klaverjassen nov 2017

Op zaterdag 18 november is er een klaverjasavond geweest. We hadden 3 tafels met spelers. Spontaan was er een 4e tafel met een aantal mensen die graag Rummikub wilde spelen. Het was een gezellige avond. Jeffrey behaalde de eerste prijs, gevolgd door Ger met de tweede prijs en Cees met de derde prijs. Carola had het weer prima georganiseerd!

 

Oud ijzer

Heeft u oud ijzer of andere bouwmaterialen over? Op dinsdag is onze bouwploeg de hele dag aanwezig om dit in ontvangst te nemen.

 

Worstelen (door Peter Kaaijmolen)

Het is alweer even terug, maar in oktober hebben Jurgen en Karsten Kaaijmolen meegedaan aan het Willy Boley Gedächtnisturnier in Bonn. Er waren 315 deelnemers. In de klasse tot 85 kg had Jurgen één tegenstander, een Belgische topworstelaar.  Het was een spannende partij. Jurgen raakte na 1 minuut geblesseerd, maar hij ging door en wist uiteindelijk na twee rondes te winnen op touchée. Een zege om trots op te zijn. Ook voor Karsten verliep het toernooi goed. Hij had 5 tegenstanders. Hij wist 3 partijen op zijn naam te zetten. Beide mannen gingen met een medaille naar huis. Top gedaan! Trainer Richard heeft goed werk geleverd.

 

 

Onderstaand staan de vorige uitgaven van Haltergrepen:

 

Een reactie

  1. Pingback: Digitale Haltergrepen - De Halter Zaandam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>