Agenda

Nieuwjaarsreceptie!

We houden de nieuwjaarsreceptie op zondag 14 januari van 14.00-17.00 uur, iedereen is weer welkom leden, adverteerders, donateurs enz.

 


 

Klaverjassen
Op zaterdag 18 november wordt er een klaverjasavond georganiseerd. Het begint om 19.30 uur. Inschrijfgeld is € 2,-. Graag opgeven vóór 10 november via de mail (zacdehalter@hotmail.com) inschrijflijst in de zaal of per telefoon (Carola 06-25001098) i.v.m. inkopen.

 


 

Klaverjassen komt er weer aan, hou onze agenda in de gaten!

In het 4e kwartaal gaan we weer klaverjassen. Datum wordt nader bekend gemaakt.

 


 

Afronding seizoen & slaapfeest voor de jeugd

Vrijdag 14 juli is, als afronding van het seizoen, het slaapfeest voor de jeugd. We maken er weer een mooi feest van.

 


 

BINGO bij de Halter, zet in je agenda!!!

Grote zomer BINGO, wie doet er mee? Op zaterdag 17 juni om 20.00 uur wordt er een bingo georganiseerd bij de Halter. Deze is toegankelijk voor leden, donateurs adverteerders en introducees. We spelen 8 rondes en het kost € 5,- Er zijn mooie prijzen en er is zelfs een Mysterybox te winnen. Graag opgeven vóór 11 juni via de mail, inschrijflijst in de zaal of per telefoon (Carola 06-25001098) i.v.m. inkopen.

Verder zal er vlak voor de zomervakantie het slaapfeest voor de jeugd plaatsvinden en in het najaar gaan we weer klaverjassen. Info volgt nog.

 


 

21 april 2017 ledenvergadering
Op vrijdag 21 april 2017 is de algemene ledenvergadering. De vergadering begint om 20.30 uur. Notulen 2016 zijn opvraagbaar bij de secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>